Gwent: Το Iron Judgment expansion επικεντρώνεται στον Radovid και στις δυνάμεις του βορρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε iOS
15 Σεπτεμβρίου 2019 17:24
Gwent: Το Iron Judgment expansion επικεντρώνεται στον Radovid και στις δυνάμεις του βορρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δημοφιλές card game Gwent, το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν της άκρως επιτυχημένης σειράς RPG The Witcher, εμπλουτίζεται με το τέταρτο στη σειρά μεγάλο expansion, με τίτλο Iron Judgment. Η CD Projekt Red φρόντισε να το γιορτάσει με ένα νέο trailer, στο οποίο τη φωνή του αφηγητή έχει δανείσει ο voice actor που είχε το τον ρόλο του Radovid στο πρώτο παιχνίδι. Το expansion θα επικεντρώνεται τόσο στον ίδιο όσο και στις δυνάμεις του βορά.

Το στούντιο επίσης υπόσχεται την επιστροφή των armor mechanics, ενώ το πακέτο επέκτασης θα περιλαμβάνει πάνω από 80 νέες κάρτες. Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί οι Cave Troll, Dwarf Berserker, Greater Brothers, Stunning Blow και τα σκυλιά Knickers. Σύμφωνα με το επίσημο site, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν ξανά τη μάχη της Brenna, να μάθουν τα μυστικά της Salamandra ή μα ενταχθούν στη Gascon’s company.

Το Iron Judgement κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε το εν λόγω trailer της ανακοίνωσης παρακάτω.

Ωστόσο, ακόμα ένα νέο trailer είδε τα φώτα της δημοσιότητας που έχει να κάνει με την κυκλοφορία του Gwent: The Witcher Card Game στις iOS συσκευές τον επόμενο μήνα. Ξεκινώντας από τις 29 Οκτωβρίου, οι κάτοχοι iPhone και iPad θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την free-to-play εκδοχή του. Επιπλέον, αν παίζουν ήδη στο PC, όλη η πρόοδός τους, συμπεριλαμβανομένων των καρτών που έχουν κερδίσει, θα μεταφερθεί στις φορητές συσκευές τους. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.

Το Gwent: The Witcher Card Game κυκλοφορεί σε PC, PS4, Xbox One, ενώ από τις 29 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο και σε iOS.