Borderlands 3: Χρήστες προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της Epic Games έκδοσης στα Steam forums

Δύσκολη αρχή για τον τίτλο της Gearbox
15 Σεπτεμβρίου 2019 13:59
Borderlands 3: Χρήστες προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της Epic Games έκδοσης στα Steam forums

Το Borderlands 3 κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα και όπως φαίνεται η εμπειρία δεν ήταν ιδιαίτερα ομαλή για όλους τους παίκτες. Συγκεκριμένα, η PC έκδοση που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Epic Games Store ταλαιπωρεί τους χρήστες με προβλήματα στο framerate, κολλήματα στο UI και πολλά ακόμη.

Αυτό έχει αναγκάσει τους παίκτες να κατακλύσουν τα forums του…Steam στην σελίδα του Borderlands 2, για να συνεργαστούν με άλλα μέλη της κοινότητας και να βρουν λύσεις, καθώς το Epic Games Store δεν έχει κάποιο τέτοιο χαρακτηριστικό.

Το θέμα του stuttering ειδικά είναι τόσο διαδεδομένο μάλιστα που η Gearbox τοποθετήθηκε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. Η ομάδα επισήμανε πως εξετάζει το πρόβλημα και καλεί τους χρήστες να επικοινωνήσουν με την τεχνική υποστήριξη της 2K Games.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως το review των Unboxholics είναι καθ’ οδον και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από πρώτο χέρι πως ο τίτλος ταλαιπωρείται μερικά τεχνικά προβλήματα. Περισσότερα στο κείμενο που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.