Ο Spencer έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια στο επόμενης γενιάς Xbox Scarlett

Νέο tease από τον υπεύθυνο του gaming στην Microsoft
14 Σεπτεμβρίου 2019 14:09
Ο Spencer έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια στο επόμενης γενιάς Xbox Scarlett

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, ο Phil Spencer, υπεύθυνος του gaming τμήματος της Microsoft, παρευρέθηκε σε ένα Destiny 2 livestream της Bungie μαζί με τον CEO του ανεξάρτητου πλέον στούντιο. Παρόλο που το stream εστίαζε κυρίως στο παιχνίδι, ο Spencer πιθανότατα κατά λάθος αποκάλυψε μια αναπάντεχη πληροφορία για το επόμενης γενιάς Xbox Scarlett.

Συγκεκριμένα, ο Spencer τόνισε ότι αυτή την εβδομάδα έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια στο Scarlett.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν διευκρίνισε αν έχει κάποια πρώιμη δοκιμαστική έκδοσης της κονσόλας στην κατοχή του, ποιο παιχνίδι έπαιξε ή οτιδήποτε άλλο. Το μικρό αυτό tease επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη της κονσόλας συνεχίζεται ομαλά. Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από την κοινότητα και ίσως σύντομα η Microsoft να αποκαλύψει περισσότερα για την επόμενη γενιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 δεν έχει τελειώσει από την Microsoft όσον αφορά τις ανακοινώσεις. Η εταιρία ετοιμάζει το X019, το οποίο θα λάβει χώρα στις 14 με 16 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Στο περσινό X0 η εταιρία είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων την εξαγορά δύο ομάδων ανάπτυξης. Δεν είναι απίθανο φέτος την σκυτάλη να πάρει το επερχόμενο Xbox Project Scarlett.

Για την ιστορία, το επόμενης γενιάς Xbox Project Scarlett αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2020, με launch τίτλο το Halo Infinite.