Final Fantasy VII Remake: Τα νέα gameplay πλάνα από την TGS 2019 εντυπωσιάζουν

Μάχες, summons, boss fights και πολλά ακόμη
14 Σεπτεμβρίου 2019 11:59
Final Fantasy VII Remake: Τα νέα gameplay πλάνα από την TGS 2019 εντυπωσιάζουν

Ένα από τα άκρως αναμενόμενα παιχνίδια του PlayStation 4 είναι σίγουρα το Final Fantasy VII Remake. Η επαναδημιουργία της Square Enix συγκλόνισε τους πάντες από την ημέρα αποκάλυψής της μέχρι και σήμερα, μιας και η ομάδα εργάστηκε σκληρά για να μεταφέρει το παιχνίδι από το 1997, στο 2019. Ήδη έχουμε δει διάφορα gameplay στιγμιότυπα από την περιπέτεια του Cloud, όμως, το TGS 2019 (Tokyo Game Show) ήρθε για να μας “ξεδιψάσει” ακόμη περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε δύο νέα χορταστικά gameplay βίντεο. Το πρώτο μας παρουσιάζει ένα Boss Fight όπου μπορούμε να δούμε περισσότερο τις ικανότητες των χαρακτήρων μας (Tifa, Aerith και Cloud). Όσοι είχατε επίσης απορία για τα summons του παιχνιδιού, αυτή την απορία θα σας λύσει πάλι το πρώτο βίντεο μιας και μας δείχνει σε δράση τον Ifrit και τις φλεγόμενες επιθέσεις του. Τώρα, το δεύτερο οπτικοακουστικό υλικό έρχεται απευθείας από το PlayStation® presents LIVE SHOW στην έκθεση. Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια μια ώρα και αναλύει περισσότερα πράγματα όσον αφορά το gameplay. Το μόνο αρνητικό είναι πως το βίντεο είναι στα Ιαπωνικά και δεν περιλαμβάνει υπότιτλους.

Το Final Fantasy VII Remake θα βρίσκεται διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Μαρτίου 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4 και φυσικά στο δυνατότερο PlayStation 4 Pro.