Marvel's Avengers: Έντονη δράση στο ολοκαίνουργιο trailer με πρωταγωνιστή τον Iron Man

Και το hype συνεχίζεται…
13 Σεπτεμβρίου 2019 09:21
Marvel's Avengers: Έντονη δράση στο ολοκαίνουργιο trailer με πρωταγωνιστή τον Iron Man

Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί τον ερχόμενο Μάϊο από την Crystal Dynamics που βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης με publisher την Square Enix. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέα πλάνα έρχονται στη δημοσιότητα από τον τίτλο και όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, η σειρά «Character Profile» είναι εδώ για να μας γνωρίζει τους ήρωές μας. Μέχρι στιγμής έχουμε γνωρίζει τους Captain America και Hulk, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του Iron Man.

Συγκεκιμένα, ο επίσημος λογαριασμός του τίτλου στο Twitter, αποκάλυψε το νέο trailer με πρωταγωνιστή τον Iron Man. Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και παίρνουμε μια γεύση από τα στατιστικά του χαρακτήρα, τα ιδιαίτερα skills που διαθέτει, καθώς και μερική δράση από τις επιθετικές κινήσεις του Tony Stark. Αξίζει να σημειωθεί πως τον χαρακτήρα τον ενσαρκώνει ο Nolan North, ο οποίος έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλά διάσημα franchises, όπως τα Uncharted (Drake).

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου για τα PlayStation 4, Xbox One, PC, αλλά και Google Stadia.