Yakuza 7: Ασταμάτητη δράση και gameplay πλάνα σε νέα βίντεο

Ιστορία, σύστημα, μάχης, εξτρά δραστηριότητες και πολλά ακόμη
12 Σεπτεμβρίου 2019 12:50
Yakuza 7: Ασταμάτητη δράση και gameplay πλάνα σε νέα βίντεο

Η TGS 2019 ξεκίνησε και μαζί της έφερε ένα νέο trailer μαζί με μπόλικες πληροφορίες για το Yakuza 7. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν με το trailer ανακοίνωσης, η ονομασία του τίτλου για τις Δυτικές χώρες θα είναι Yakuza: Like a Dragon. Τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την φορά είδαν δύο νέο βίντεο. Το πρώτο είναι το ίδιο trailer που είχαμε δει και στο παρελθόν, όμως, αυτή την φορά η ομάδα το εμπλούτισε με περισσότερους ακόμη χαρακτήρες και σκηνές, έτσι ώστε να μας βάλει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της Ιαπωνικής μαφίας.

Το δεύτερο βίντεο έρχεται να μας δείξει την gameplay πλευρά του παιχνιδιού. Εκτός από τα σκηνικά δράσης, το Yakuza 7 θα μείνει πιστό στους προκατόχους του και θα φέρει πληθώρα εξτρά δραστηριοτήτων για να αναλώσετε τον χρόνο σας. Θα μπορείτε να παράδειγμα να αναλάβετε διάφορες εργασίες για να συγκεντρώσετε χρήματα, να παίξετε παιχνίδια τύχης, sports, ενώ θα μπορείτε να αγωνιστείτε μέχρι και με karts. Αλλαγές επίσης θα φέρει και το brawling σύστημα που είχαμε συνηθίσει. Αυτή την φορά η ομάδα θα ενσωματώσει ένα turn-based RPG σύστημα μάχης, δίνοντας έμφαση στην στρατηγική και την μεθοδικότητα.

Κλείνοντας, ο Chief Officer της Sega, Toshihiro Nagoshi, εξήγησε γιατί η ομάδα επέλεξε το Yakuza: Like a Dragon ως τον τίτλο που θα συνοδεύσει το παιχνίδι στις Δυτικές χώρες. Το παιχνίδι μπορεί να είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα, αλλά παράλληλα είναι τόσο διαφορετικό. Αυτό έδωσε ως ιδέα στην ομάδα να αλλάξουν και την ονομασία. Για αυτό το λόγο στο λογότυπο θα παρατηρήσετε πως το “Like a Dragon” κομμάτι είναι μεγαλύτερο από το Yakuza logo. Συνεχίζει να είναι μέρος της Yakuza κληρονομιάς, αλλά είναι και διαφορετικό.

Το Yakuza: Like a Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020 στο PlayStation 4.