Rebel Cops: Ανακοινώθηκε νέο turn based spin-off στο σύμπαν του This is the Police

Και επικεντρώνεται στο stealth
07 Σεπτεμβρίου 2019 13:25
Rebel Cops: Ανακοινώθηκε νέο turn based spin-off στο σύμπαν του This is the Police

Πριν μερικά χρόνια η Weappy Studio και η THQ Nordic καθιέρωσαν το adventure strategy παιχνίδι This is the Police ως ένα ισχυρό franchise, το οποίο επικεντρώνεται στη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων. Το δεύτερο παιχνίδι έφερε μια πιο stealth στροφή στο προσκήνιο, με το στούντιο να αποκαλύπτει τώρα ένα αυτόνομο spin-off με τον τίτλο Rebel Cops.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το Rebel Cops ακολουθεί μια ομάδα αστυνομικών που αποφασίζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, κερδίζοντας πίσω την πόλη Ripton από τον αδίστακτο κακοποιό Viktor Zuev. Για να κάνουν πιο «πικάντικο» το κάθε playthrough, οι άνθρωποι του στούντιο απέδωσαν ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει στους παίκτες ανεξάρτητα από το τι αποστολή έχουν αναλάβει, να γίνουν και οι ίδιοι αδίστακτοι ή όχι. Οι developers ανέφεραν ότι η ιστορία του παιχνιδιού θα έχει διάρκεια γύρω στις 15 ώρες.

Ως προς το gameplay, η ομάδα ανάπτυξης θέλησε να κάνει το παιχνίδι να ξεχωρίζει, δημιουργώντας έτσι μια απαιτητική εμπειρία, η οποία χρειάζεται stealth προσέγγιση. Επιπλέον, δεν έχει καν health bars, πράγμα που σημαίνει πως τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι αντίπαλοι μπορεί να πεθάνουν αν κανένας δεν παρέμβει έγκαιρα. Οι αποστολές θα παρέχουν διάφορα μεγέθη διάρκειας. Κάποιες θα είναι μικρές, ενώ άλλες θα λαμβάνουν μέρος σε μεγαλύτερη κλίμακα. Επίσης, θα υπάρχουν απροσδιόριστες επιβραβεύσεις για την πλήρη εξερεύνηση του χάρτη, καθώς και για την συμμετοχή σε side missions.

Το Rebel Cops κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, Switch και PC. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.