BioWare: Οι βελτιώσεις στο Anthem χρειάζονται χρόνο

Δια στόματος Casey Hudson
07 Σεπτεμβρίου 2019 12:29
BioWare: Οι βελτιώσεις στο Anthem χρειάζονται χρόνο

Μιλώντας στο blog της BioWare, ο creative director και πατέρας της σειράς Mass Effect Casey Hudson αναφέρθηκε στο Anthem και την μελλοντική του πορεία, λέγοντας πως οι επερχόμενες βελτιώσεις χρειάζονται χρόνο.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε φέρει στο παιχνίδι το Cataclysm event. Ένα μακράς χρονικής διάρκειας event, το οποίο περιέχει νέες αρένες, εχθρούς, δοκιμασίες και έπαθλα. Οι ομάδες μας τόσο στο Austin, όσο και στο Edmonton, δουλεύουν ασταμάτητα και είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπουμε την ανταπόκριση του κόσμου.  Σίγουρα, γνωρίζουμε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να αναδειχτούν πλήρως οι δυνατότητες του παιχνιδιού. Έχουμε πλάνα για επικείμενες βελτιώσεις, όμως θα χρειαστούν χρόνο.

Όσο οι ομάδες μας θα εργάζονται πάνω σε αυτές τις θεμελιώδεις και μακροπρόθεσμες βελτιώσεις, θα συνεχίσουν παράλληλα να παραδίδουν updates με περιεχόμενο. Πιστεύω στο Anthem και θέλω πολύ να δω τον κόσμο του να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να ευδοκιμεί στα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την υποστήριξή σας μέχρι τώρα, αλλά και γι’ αυτή που θα κάνετε όσο εμείς δουλεύουμε συνεχώς, βελτιώνοντας και επεκτείνοντας την εμπειρία.

Το Anthem κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC.