Darksiders Genesis: Το εκρηκτικό combat style του War αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Και προκαλεί πανδαιμόνιο
06 Σεπτεμβρίου 2019 13:15
Darksiders Genesis: Το εκρηκτικό combat style του War αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Airship Syndicate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για το επερχόμενο top-down action RPG, Darksiders Genesis. Το trailer προσφέρει  μια εκτενή ματιά στο εκρηκτικό combat style του War. Στο co-op mode του τίτλου, δύο παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στον War και στον μεγαλύτερο αδερφό του Strife και θα έρθουν αντιμέτωποι με diablo-like μάχες. Όπως βλέπουμε, ο War σε σχέση με τον αδερφό του έχει ένα ξεχωριστό melee combat style, με την THQ Nordic να περιγράφει τον ίδιο ως έντιμο αλλά και άγριο.

Ο War μπορει να είναι ο νεότερος από του τέσσερεις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, όμως η ηλικία του δεν έχει να κάνει με την εμπειρία του στο πεδίο μάχης. Έχει πολεμήσει αμέτρητους εχθρούς με το τρομερό του όπλο Chaoseater και την αδιαπέραστη πανοπλία του και μαζί του έχει πάντα το ισχυρό του άλογο Ruin με τις φλογερές οπλές και χαίτη. Ωστόσο, κατηγορήθηκε άδικα από τον Abaddon επειδή ξεκίνησε πιο νωρίς την Αποκάλυψη. Για τον λόγο αυτό, το Charred Council τον φυλάκισε για πάνω από 100 χρόνια. Τουλάχιστον έχει όμορφα μακριά λευκά μαλλιά με διχαλωτές άκρες!

Το Darksiders Genesis θα κυκλοφορήσει φέτος για τα Google Stadia, PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Δείτε το εν λόγω trailer παρακάτω.