Deadly Premonition 2: Μοιάζει σαν ψέμα αλλά το sequel είναι γεγονός αποκλειστικά για το Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ και το πρώτο cult παιχνίδι επιστρέφει
05 Σεπτεμβρίου 2019 12:12
Deadly Premonition 2: Μοιάζει σαν ψέμα αλλά το sequel είναι γεγονός αποκλειστικά για το Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rising Star Games και η Toybox Inc. ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct ότι το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise θα έρθει το 2020 στο Switch. Το sequel τοποθετείται στη Βοστόνη του 2019, όπου η FBI πράκτορας Aaliyah Davis ανοίγει ξανά τον ασκό του Αιόλου, φέροντας στην επιφάνεια μια παλιά υπόθεση που θα μας ταξιδέψει 14 χρόνια πίσω στη Νέα Ορλεάνη. Ταυτόχρονα, μια παλαιότερη χρονοσειρά θα ακολουθήσει τον FBI πράκτορα Francis "York" Morgan, ενώ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο μιας φαινομενικά διαφορετικής υπόθεσης. Το ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν θα φέρει τους δυο πράκτορες στο μονοπάτι ενός απροσδόκητου μυστικού.

Μετά την ανακοίνωση, ο Hidetaka Suehiro (γνωστός ως Swery) επιβεβαίωσε μέσω του Twitter λογαριασμού του πως έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του sequel.

Τα νέα ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Όπως αποκάλυψε η Nintendo, το αρχικό παιχνίδι έρχεται με τον τίτλο Deadly Premonition Origins στο Switch και μάλιστα γίνεται από σήμερα διαθέσιμο στο Nintendo eShop. Επίσης, η physical Collector’s Edition του Deadly Premonition Origins θα γίνει διαθέσιμη τον Νοέμβριο από την Aksys Games.

Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise θα κυκλοφορήσει το 2020 για Switch, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστό αν θα έρθει σε άλλες πλατφόρμες. Δείτε το εν λόγω trailer στον παρακάτω player.  

Tags: