Red Dead Redemption 2 Online: Την επόμενη εβδομάδα το μεγάλο καλοκαιρινό update

Frontier Pursuits, Free Roam events και πολλά ακόμα
04 Σεπτεμβρίου 2019 10:54
Red Dead Redemption 2 Online: Την επόμενη εβδομάδα το μεγάλο καλοκαιρινό update

Η Rockstar Games ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο update για το Red Dead Redemption 2 Online που θα φέρει νέο περιεχόμενο. Το καλοκαιρινό update θα προσφέρει σύμφωνα με την εταιρία νέα challenges, δυναμικά events, αντικείμενα, gameplay adjustments καθώς επίσης και νέους εξειδικευμένους ρόλους που θα αναλάβουν οι παίκτες στο Frontier Pursuits. Η Rockstar περιγράφοντας το Frontier Pursuits είπε:

Πρόκειται για μια σειρά διάφορων ρόλων που μπορούν να αναλάβουν οι παίκτες. Παρέχει μια μεγάλη γκάμα θεματικών δραστηριοτήτων που προσφέρουν μοναδικά αντικείμενα, δεξιότητες και πολλά άλλα καθώς ο παίκτης εξελίσσεται μέσω του ρόλου του. Με την ολοκλήρωση αυτών των δραστηριοτήτων θα κερδίζει XP για να ξεκλειδώσει νέα Role Ranks, τα οποία με τη σειρά του παρέχουν Role Tokens, special αντικείμενα και νέες δεξιότητες.

Οι τρεις πρώτοι ρόλοι θα είναι τα Bounty Hunter, Trader και Collector. Ωστόσο στο μέλλον θα έρθουν περισσότεροι. Ο Bounty Hunter επικεντρώνεται στον εντοπισμό κακοποιών, ο Trader έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ένα μαγαζί πουλώντας πέλματα ζώων και κρέας και τέλος ρόλος ο Collector ειδικεύεται στην αναζήτηση πολύτιμων θησαυρών. Επίσης μαζί με τη Frontier Pursuits την επόμενη εβδομάδα, το update θα περιλαμβάνει νέα Free Roam events για κάθε ένα ρόλο ξεχωριστά καθώς και επιπλέον καλούδια όπως επιπρόσθετα Stable slots καθώς και την ικανότητα να κάνουμε reset την εμφάνιση του χαρακτήρα μας χωρίς να επηρεαστεί η πρόοδός μας. Η Rockstar επίσης θα διενεργήσει ούτως ώστε να υπάρξει ισορροπία και να μη βασίζονται τόσο πολύ οι παίκτες στα headshots στο PvP.

Το update θα καταφθάσει στο PS4 και Xbox One στις 10 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της Rockstar εδώ.