Ο δημιουργός του Iceborne μιλά για το PlayStation 5 και το Xbox Project Scarlett

Κάνοντας και μια πρόβλεψη για το μέλλον
03 Σεπτεμβρίου 2019 11:44
Ο δημιουργός του Iceborne μιλά για το PlayStation 5 και το Xbox Project Scarlett

Η επόμενη γενιά κονσολών με τα PlayStation 5 και Xbox Project Scarlett αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2020 και τα ερωτήματα των παικτών έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται. Με την κυκλοφορία του Monster Hunter World: Iceborne να βρίσκεται προ των πυλών, το Eurogamer μίλησε με τον director του παιχνιδιού, ρωτώντας τον ποια είναι η στρατηγική της Capcom για το Monster Hunter, καθώς βαδίζουμε προς την επόμενη γενιά.

Έτσι, λοιπόν, ο Kaname Fujioka εξήγησε:

Για μας δεν είναι τόσο απλό όσο το να πούμε για παράδειγμα πως απλά τα γραφικά θα γίνουν καλύτερα. Πιστεύω πως κάθε φορά που έρχεται μια νέα γενιά hardware, υπάρχει ένα concept από πίσω της ή κατά κάποιον τρόπο μια δήλωση αποστολής για το τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει καλύτερα.

Ο Fujioka τόνισε πως δεν έχει ακόμα αρκετές πληροφορίες για να μπορεί να οραματιστεί τι παιχνίδι θα μπορούσε να φτιάξει με το νέο hardware. Ωστόσο, συνέχισε με μια πρόβλεψη για το μέλλον:

Θα έλεγα ότι με τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται αυτή τη στιγμή, κατευθυνόμαστε όλο και περισσότερο σε μια βιομηχανία που θα είναι ανεξάρτητη από το hardware ή τις πλατφόρμες και η εμπειρία του παιχνιδιού πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη όπου και αν θέλετε. Οπότε αν πράγματι συμβεί αυτό και πάνε εκεί τα πράγματα με την επόμενη γενιά, θα έπρεπε να σκεφτούμε πώς να κάνουμε το gameplay του παιχνιδιού να μην εξαρτάται από την τωρινή παραδοχή μας πως κάθεστε όσο παίζετε.

Το Monster Hunter World: Iceborne αναμένεται για PS4 και Xbox One στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ στο PC θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.