Η Konami θέλει να επιστρέψει – Σχεδιάζει περισσότερα παιχνίδια για το μέλλον

Make Konami Great Again
03 Σεπτεμβρίου 2019 10:57
Η Konami θέλει να επιστρέψει – Σχεδιάζει περισσότερα παιχνίδια για το μέλλον

Τα τελευταία χρόνια ο τρόπος που η Konami έχει χειριστεί πολλά λατρεμένα franchises, αλλά και η προσήλωση της αποκλειστικά στο PES, έχουν κάνει πολλούς gamers να παραπονιούνται. Όπως φαίνεται όμως, η εταιρία δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την αγορά, αλλά απεναντίας θέλει να επιστρέψει στις παλιές της δόξες.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε:

Ακόμα και με τις νέες πλατφόρμες που έρχονται στην αγορά, πιστεύουμε ότι τα high-end παιχνίδια για κονσόλες είναι τα πιο σημαντικά. Κυνηγάμε τις πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες με τα παιχνίδια μας για τις κονσόλες και μετά τα εφαρμόζουμε και σε άλλες συσκευές, οπότε θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε στην κατηγορία των console games.

Σχεδιάζουμε μάλιστα να μεγαλώσουμε τον κατάλογο των επερχόμενων παιχνιδιών μας. Μαζί με τις κυκλοφορίες για πολλαπλές συσκευές των PES και Yu-Gi-Oh σκοπεύουμε να δουλέψουμε σε projects με άλλα παγκοσμίως γνωστά IPs στο άμεσο μέλλον.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως πολύ πρόσφατα η Konami κατοχύρωσε ένα εμπορικό σήμα Silent Hill, ενώ πέρα από την λατρεμένη σειρά παιχνιδιών τρόμου, η εταιρία ενδέχεται να επαναφέρει και τα Metal Gear και Castlevania. Εσείς τι πιστεύετε;

Tags: