Κρατήστε ασφαλές το Switch Lite σας με την επίσημη προστατευτική θήκη

Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο
03 Σεπτεμβρίου 2019 09:20
Κρατήστε ασφαλές το Switch Lite σας με την επίσημη προστατευτική θήκη

Ο μικρός αδερφός της οικογένειας Switch ανακοινώθηκε αρχικά στις 10 Ιουλίου. Πρόκειται για μια φθηνότερη αλλά κομψή έκδοση του Switch, η οποία δεν θα έχει dock στην συσκευασία και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, το Lite δεν θα έχει αποσπώμενα Joy-Cons, ενώ θα απουσιάζει και η λειτουργία του HD Rumble. Η φορητή κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου με κόστος €239. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που σκοπεύετε να την αγοράσετε και ψάχνετε παράλληλα τρόπο να την προστατέψετε από γρατσουνιές και σκόνη, τότε υπάρχουν καλά νέα για εσάς.

Η Nintendo παρουσίασε την επίσημη θήκη της κονσόλας, την flip cover case. Το καπάκι της θήκης γυρίζει προς τα πίσω ακουμπώντας απαλά σαν ένα αναπαυτικό μαξιλαράκι, ενώ όταν κλείνει οι εσοχές στα σημεία που βρίσκονται οι μοχλοί, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και προστασία. Επίσης το άνοιγμα στις θέσεις φόρτισης θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε απευθείας τη συσκευή χωρίς να μετακινήσετε τη θήκη.

Για την ώρα η θήκη είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία μόνο στο Ιαπωνικό κατάστημα της Nintendo στην τιμή των $35. Ωστόσο είναι θέμα χρόνου μέχρι να εμφανιστεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά.