Cyberpunk 2077: Τελικά τα cutscenes θα είναι first-person προοπτικής (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ναι, ακόμη και αυτά για τις πιο αισθησιακές στιγμές
02 Σεπτεμβρίου 2019 11:45
Cyberpunk 2077: Τελικά τα cutscenes θα είναι first-person προοπτικής (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 09/02/2019 16:07]

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις, ο social media manager του στούντιο ξεκαθάρισε σε νέα δημοσίευση πως θα υπάρχουν ορισμένες σκηνές που ο παίκτης θα βλέπει τον χαρακτήρα του, όπως η οθόνη του inventory, η οδήγηση, οι καθρέφτες και λίγα cutscenes.

[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Η gaming κοινότητα έχει λατρέψει τη CD Projekt μέσα από τη σειρά παιχνιδιών της Witcher. Φυσικά, όντας third-person RPGs, πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, όταν έγινε γνωστό πως το Cyberpunk 2077 θα είναι first-person προοπτικής.

Στα αρχικά πλάνα του παιχνιδιού ωστόσο, τα cutscenes ήταν third-person προοπτικής, με τον κάθε παίκτη να βλέπει την μορφή του V που έχει δημιουργήσει, με τα ρούχα που έχει επιλέξει. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε ωστόσο. Απαντώντας σε μια σχετική ερώτηση, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter έκανε γνωστό πως τελικά τα cutscenes θα είναι first person προοπτικής. Αυτό θα περιλαμβάνει και τις πιο αισθησιακές στιγμές του πρωταγωνιστή.

Μπορείτε να δείτε ακριβώς την απάντηση που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PlayStation 4, Xbox One και PC, καθώς και για το Google Stadia.