Castle Crashers Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του Switch

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι developers
01 Σεπτεμβρίου 2019 15:54
Castle Crashers Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του Switch

Η The Behemoth ανακοίνωσε μέσω ενός νέου trailer πως το τετραπλό co-op πόνημά της Castle Crashers Remastered βρίσκει επιτέλους το δρόμου του στο Switch και στο PlayStation 4. Η ομάδα ανάπτυξης κάνοντας μια ανάρτηση στο επίσημο blog της αναφέρθηκε στην αιτία της αργοπορίας.

Αν και το Castle Crashers Remastered βρίσκεται στη αγορά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, δεν καταφέραμε να το φέρουμε σε ένα σύστημα της Sony ή της Nintendo πλην του PS3 ή του GameCube. Πέρασαν γενιές από τότε, όμως είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα το φέρουμε στις μοντέρνες κονσόλες. Ωστόσο το άλμα αυτό δεν ήταν εύκολο διότι η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσαμε αρκετές προκλήσεις.

Μερικές από αυτές τις μεταφορές μας πήραν περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε και γι’ αυτό η PS4 έκδοση είναι ακόμα υπό ανάπτυξη χωρίς να ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμη. Θέλουμε το χρόνο μας ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι όπως πρέπει να είναι. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε σίγουροι πως όταν θα παίξετε Castle Crashers με τους φίλους σας, θα απολαύσετε μια διασκεδαστική εμπειρία χωρίς προβλήματα. Γι’ αυτό θα πάρουμε το χρόνο μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα.

Ωστόσο η καθυστέρηση αφορά μόνο το σύστημα της Sony. Η έκδοση για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Το Castle Crashers Remastered κυκλοφορεί ήδη σε PC και Xbox One. Δείτε το εν λόγω trailer στον player παρακάτω.