Control: Η Remedy υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση στις κονσόλες

Έπειτα από τα παράπονα των χρηστών
01 Σεπτεμβρίου 2019 13:24
Control: Η Remedy υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση στις κονσόλες

Μπορεί το Control να έχει αγαπηθεί από το κοινό, ωστόσο υπήρξαν πολλοί παίκτες που έκαναν παράπονα για το τεχνικό τομέα του νέου τίτλου της Remedy.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάλυση του Digital Foundry, όλες οι εκδόσεις των κονσολών έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, με το Xbox One X να προσφέρει την ομαλότερη εμπειρία. Τα προβλήματα ωστόσο είναι ιδιαίτερα έντονα στα απλά Xbox One και PS4 που το framerate μπορεί να πέσει μέχρι και σε 10fps. Παράλληλα, το παιχνίδι υποφέρει από μεγάλα loading times και texture pop-in.

Η φιλανδική ομάδα ανάπτυξης δεν έχει πάρει τα παράπονα ελαφρά τη καρδία και υποσχέθηκε πως θα βελτιώσει την απόδοση στις κονσόλες σε μια σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της 505 Games.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις εκδόσεις των κονσολών, η Remedy τόνισε:

Αυτή τη στιγμή η ομάδα εξετάζει τους πιθανούς τρόπους βελτιστοποίησης της απόδοσης των εκδόσεων του Control για τις κονσόλες, αλλά, όπως ελπίζουμε να καταλαβαίνετε, αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο και δεν συμβαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού (όσο και αν θα θέλαμε να ισχύει κάτι τέτοιο). Επίσης, εξετάζουμε συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι παίκτες και ψάχνουμε λύσεις. Όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας.

Συνεχίζοντας, η Remedy τόνισε ότι θα προσθέσει επιλογές στις ρυθμίσεις για την απενεργοποίηση των motion blur και film grain. Η αλλαγή αυτή αφορά όλες τις πλατφόρμες. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα όμως για το HDR, καθώς το στούντιο τόνισε ότι λόγω περιορισμένων πόρων δεν θα προσθέσει το χαρακτηριστικό ούτε στο μέλλον.

Το Control είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.