Αυτό είναι το νέο βιντεοπαιχνίδι ελληνικής παραγωγής που μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν (ΒΙΝΤΕΟ) 

Γνωρίστε το Catch The Head

Αυτό είναι το νέο βιντεοπαιχνίδι ελληνικής παραγωγής που μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως μας ενημέρωσε η ελληνική αντιπροσωπεία IGE, η Horos Interactive κυκλοφόρησε το νέο της παιχνίδι που έχει τίτλο Catch The Head. Αξίζει να σημειθωεί πως πρόκειται για ελληνική ομάδα ανάπτυξης.

Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στο Steam πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο και δωρεάν, καθώς υπάρχει διαθέσιμο ένα demo.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που μας παραχωρήθηκε και το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.


Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της Κολάσεως!

Το Action-platformer Catch The Head θα κυκλοφορήσει μέσα από το STEAM στις 30 Αυγούστου.

Η πόλη Smithston βρίσκεται σε έκσταση μιας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς Catch the Head. Συνθέστε την ομάδας σας και διανύστε τον δρόμο προς τη δόξα, χρησιμοποιώντας platforming, μάχη και στρατηγική.

Ανεπτυγμένο στην Ελλάδα από την Horos Interactive, developing team μέσα στην IGE S.A. το Catch the Head φέρνει μνήμες από τα action παιχνίδια των 90s με έντονη δράση και σκοτεινό χιούμορ

Δείτε το επίσημο trailer εδω:

Επτά διάσημες προσωπικότητες του Κάτω Κόσμου λαμβάνουν μέρος στην εκπομπή, όντας αρχιτέκτονες των επιπέδων του παιχνιδιού. Ο σκοπός σας είναι απλός: Ταξιδέψτε μέσα στα επίπεδα, αποφύγετε τους κινδύνους και ενεργοποιήστε τις Σφραγίδες για να τους καλέσετε. Μετά κυνηγήστε τους για να τους πιάσετε! Ή, μάλλον, για να πιάσετε ό,τι έχει απομείνει από αυτούς τους αρχιτέκτονες, γιατί αυτά τα φλύαρα κεφάλια δεν έχουν σώμα!

Τα βασικά στοιχεία του Catch the Head:

17 διαγωνιζόμενοι: Συνθέστε την τριμελή ομάδα σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις κλάσεις των Brawlers, Rangers και Supporters.

21 επίπεδα: Ταξιδέψτε σε βιομηχανικά κτίρια, ενεργά ηφαίστεια, στοιχειωμένα σπίτια, πύργους και κάστρα, γαλέρες, ακόμα και στους ουρανούς!

Περισσότερες από δύο ώρες διαλόγων: Στην ανάπαυλα μεταξύ των επιπέδων, εξερευνήστε την καθημερινότητα του Κάτω Κόσμου παρακολουθώντας cinematics μεταξύ των διαγωνιζόμενων. Νέα, φήμες και ρομάντζο αναπτύσσονται όσο το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δυναμικό soundtrack: Περισσότερες από δύο ώρες πρωτότυπης μουσικής από διάφορους συνθέτες.

3 comment(s)