Astroneer: Η διαστημική sandbox περιπέτεια έρχεται στο PlayStation 4

Τον ερχόμενο Νοέμβριο
31 Αυγούστου 2019 13:29
Astroneer: Η διαστημική sandbox περιπέτεια έρχεται στο PlayStation 4

Η διαστημική sandbox περιπέτεια Astroneer από τη System Era Softworks, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μίξη του No Man’s Sky με Minecraft, όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο της PAX West 2019 θα κυκλοφορήσει επιτέλους και στο PlayStation 4. Το παιχνίδι βρισκόταν σε early access από το 2016 και αρχικά κυκλοφόρησε για Xbox One και PC μέσω Steam τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η System Era Softworks, μιλώντας στο PlayStation Blog, μέσω του Joe Tirado αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της στολής του αστροναύτη λέγοντας:

Δημιουργώντας τη στολή δουλέψαμε στενά με καταπληκτικούς concept και 3D artists, όπως η Heather Penn. Μετά τις τέσσερεις πρώτες στολές, αποφασίσαμε να της αναθέσουμε να δημιουργήσει μια νέα σειρά στολών, για κάθε έναν τύπο πλανήτη ξεχωριστά. Η ίδια επεξεργάστηκε την ιδέα, αρχίζοντας να οραματίζεται διαστημικές στολές για όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα που οι παίκτες θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Astroneer.

Η PS4 έκδοση θα έρθει με όλο το περιεχόμενο της PC έκδοσης, καθώς επίσης και με μια αποκλειστική στολή και visor. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει το επερχόμενο Explorer update, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PC. Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση στο soundtrack, καθώς και σε ένα αποκλειστικό theme για την κονσόλα.   

Το Astroneer κυκλοφορεί ήδη για PC και Xbox One, ενώ στις 15 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο και στο PS4. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.

Tags: