Η CD Projekt Red υπόσχεται πλήρη δέσμευση στα Cyberpunk και The Witcher franchises

Προμηνύοντας αρκετές ακόμα συνέχειες
31 Αυγούστου 2019 13:50
Η CD Projekt Red υπόσχεται πλήρη δέσμευση στα Cyberpunk και The Witcher franchises

Σε μια πρόσφατη οικονομική συνδιάσκεψη για το 2019, η δημοφιλής πολωνική εταιρία CD Projekt Red αποκάλυψε αύξηση των εσόδων της κατά 26%. Στην αναλυτική αναφορά της κάνει λόγο για αρκετά στοιχεία της στρατηγικής της που επέφεραν το επικερδές αυτό αποτέλεσμα. Ανέφερε επίσης ότι το The Witcher και το Cyberpunk θα συνεχίσουν να είναι τα δυο κύρια franchises της. Το «δυαδικό» αυτό μοντέλο στρατηγικής θα επιτρέπει στην εταιρία να εργαστεί σε αρκετά projects ταυτόχρονα, με τις διάφορες υπό-ομάδες να μοιράζονται μεταξύ τους τη γνώση για περαιτέρω βελτίωση της ανάπτυξης. Η CD Projekt Red δήλωσε συγκεκριμένα:

Αυτή η «μετανάστευση» στο μοντέλο των δύο franchises θα υποστηριχθεί από αρκετές ανεξάρτητες σειρές προϊόντων. Επίσης, επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των παραγωγικών και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων μας, μετριάζει σημαντικούς παράγοντες κινδύνου και προτρέπει τους υπαλλήλους της εταιρίας μας να αναζητήσουν την επαγγελματική ολοκλήρωση.

Το στούντιο συμπληρώνοντας είπε πως το Witcher 3 συνεχίζει ακόμα να πουλά εξαιρετικά. Χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες είπε ότι για το πρώτο εξάμηνο του 2019 το παιχνίδι πούλησε περισσότερο από την αντίστοιχη περίοδο του 2018.