Cyberpunk 2077: Η CD Projekt Red καταργεί τη δυαδική επιλογή φύλου

Θεμελιώδεις αλλαγές στο character creation
30 Αυγούστου 2019 17:35
Cyberpunk 2077: Η CD Projekt Red καταργεί τη δυαδική επιλογή φύλου

Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε η CD Projekt Red σχετικά με το character creation και την δυαδικότητα των φύλων, το στούντιο όπως ανακοίνωσε μέσω του senior concept artist, Barthe Jonkers, προέβη σε θεμελιώδης αλλαγές.

Συγκρίνοντας το μενού του character creation σε σχέση με αυτό του τελευταίου demo που είχαμε δείξει, πλέον δίνουμε στους παίκτες περισσότερες επιλογές. Για παράδειγμα δεν θα αναγκαστεί ο παίκτης να επιλέξει πλέον το φύλλο του χαρακτήρα του. Δεν θα υπάρχει «male» ή «female», παρά μόνο επιλογή σωματότυπου. Το κάναμε γιατί θέλουμε οι παίκτες μας να νιώσουν ελεύθεροι να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα που θέλουν πραγματικά.

Ο Jonkers επίσης επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα επιτρέπει στους παίκτες να αλλάξουν στον χαρακτήρα τους το χρώμα δέρματος, το χτένισμα, τα τατουάζ καθώς και αρκετές ακόμα στιλιστικές επιλογές. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να μιξάρουν αντρικές και γυναικείες φωνές, ώστε να βρουν ακριβώς τον αρεστό τόνο.   

Θέλαμε να ξέρουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε, γιατί στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια εμπειρία που όλοι θα αισθάνονται άνετα να παίξουν, αντιμετωπίζοντας ωστόσο παράλληλα δύσκολα ζητήματα. Στο κάτω κάτω είναι ένας Cyberpunk κόσμος. Τίποτα δεν είναι απίθανο.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.