Shovel Knight: Ανακοινώθηκε το ολοκαίνουργιο Dig καθώς και ημερομηνία των King of Cards και Showdown

Αρκετές εκπλήξεις από την Yacht Club Games
29 Αυγούστου 2019 15:06
Shovel Knight: Ανακοινώθηκε το ολοκαίνουργιο Dig καθώς και ημερομηνία των King of Cards και Showdown

Στο πλαίσιο του live stream «Yacht Club Games Presents», το στούντιο επιφύλασσε αρκετές νέες εκπλήξεις για το δημοφιλές 2D side-scrolling platform παιχνίδι του.

Το Shovel Knight Dig, λοιπόν, είναι η νέα προσθήκη στο franchise, σε συνεργασία μεταξύ της Yacht Club και της Nitrome. Το παιχνίδι όπως έχει ειπωθεί βρισκόταν σε ανάπτυξη περίπου ένα χρόνο. Στο Dig οι παίκτες αντί να κινηθούν από αριστερά προς το δεξιά όπως συνήθιζαν, πλέον θα σκάψουν τη γη προς τα κάτω. Για να το πετύχουν αυτό θα επιστρατέψουν την εικονική Shovel Drop move με συνδυασμό πρόσθετων Speed Shovel gameplay mechanics. Όσο μεγαλύτερη είναι η κάθοδος προς τη γη, τόσο καλύτερο loot θα γίνεται διαθέσιμο στον παίκτη για να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του, καθώς και οι πιθανότητες να κερδίσει νέα αντικείμενα. Επίσης νέοι knights, χαρακτήρες και «γνωστές φυσιογνωμίες» θα κάνουν σύμφωνα με το studio την εμφάνισή τους. Προς το παρόν η μόνη πληροφορία που υπάρχει είναι πως ο τίτλος προορίζεται για το Switch. Ακόμα όμως δεν έχει δωθεί επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Η Yacht Club Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες και δυο νέα gameplay trailers για τα expansions του παιχνιδιού, Shovel Knight: King of Cards και Showdown. Το King of Cards θα επιτρέπει πλέον στους παίκτες να παίξουν ως King Knight. Επιπλέον, το trailer εμφανίζει περισσότερες τις card game λειτουργίες που θα συμπεριληφθούν στο campaign.

Όσο για το multiplayer party game μέρος του Shovel Knight, Showdown, το οποίο μοιάζει αρκετά στο Super Smash Bros. το studio έδειξε επίσης ένα νέο gameplay trailer που όπως φαίνεται ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη.  

Τα Shovel Knight King of Cards και Showdown θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Προς το παρόν το Shovel Knight: Treasure Trove, κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Switch.