Ο Spyro εισβάλλει στο Crash Team Racing: Nitro Fueled!

Εμπλουτίζεται το roster των νέων χαρακτήρων
29 Αυγούστου 2019 12:36
Ο Spyro εισβάλλει στο Crash Team Racing: Nitro Fueled!

Μετά την αρχική κυκλοφορία του τον περασμένο Ιούνιο, η Activision συνεχίζει να εμπλουτίζει το roster των χαρακτήρων του Crash Team Racing. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει ο αξιαγάπητος δράκος, Spyro the Dragon. Όπως ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog, το Crash Team Racing: Nitro Fueled ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Spyro, με την έναρξη του νέου Grand Prix στις 30 Αυγούστου. Μαζί του έρχονται νέες πίστες, χαρακτήρες, karts και καινούργια αντικείμενα.

Ο Spyro λοιπόν, ο Hunter και ο Gnasty Gnorc θα είναι οι νέοι playable χαρακτήρες, ενώ μαζί τους θα φέρουν τα Spyromobile και Gnasty Ride karts. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Spyro Circuit, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών του μικρού δράκου. Η πίστα χωρίζεται σε τρία portals και περιλαμβάνει το Icy Castle, μαγικές ρουφήχτρες, μεγάλες κυκλικές στροφές και τεράστια άλματα. Το Grand Prix φέρνει επίσης νέα stickers, decals και μπογιές για τα karts.

Το Crash Team Racing: Nitro Fueled κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και Switch. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον παρακάτω player.