Gears 5: Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του παιχνιδιού

Αυτός είναι ο χώρος που θα καταλαμβάνει στον σκληρό σας δίσκο
28 Αυγούστου 2019 12:33
Gears 5: Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του παιχνιδιού

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Gears 5 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και έτσι μάθαμε μια ακόμη σημαντική πληροφορία για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, η σελίδα του παιχνιδιού στο Microsoft Store ενημερώθηκε και πλέον περιλαμβάνει και το μέγεθος του τίτλου. Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να απολαύσετε το νέο κεφάλαιο της third-person shooter σειράς θα πρέπει να ελευθερώσετε 57.72 GB στον σκληρό δίσκο του Xbox One σας ή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το pre-load θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate και όσοι έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι θα μπορούν να το κατεβάσουν εκ των προτέρων και να είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία της Ultimate έκδοσης στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το Xbox One και τους Windows υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ultimate έκδοση προσφέρει πρόσβαση μερικές ημέρες νωρίτερα.

Tags: