Το Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερο χάρτη από το Witcher 3

Αλλά οι παίκτες θα έχουν περισσότερο υλικό να ασχοληθούν
27 Αυγούστου 2019 12:12
Το Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερο χάρτη από το Witcher 3

Σίγουρα ο χάρτης στο Witcher 3 ήταν τεράστιος. Οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να ξοδέψουν εύκολα δεκάδες ώρες σε αυτόν κι ακόμα να είχαν αρκετό περιεχόμενο να ασχοληθούν. Μιλώντας στο GamesRadar, ο παραγωγός του Cyberpunk 2077, Richard Borzymowski, είπε πως ο χάρτης του παιχνιδιού θα είναι μεν μικρότερος από του Witcher 3, όμως ο παίκτης θα έχει περισσότερα πράγματα να κάνει μέσα σε αυτόν.

Αν κοιτάξει κάποιος σε τετραγωνικά χιλιόμετρα την επιφάνεια του χάρτη, θα διαπιστώσει πως είναι μικρότερος του Witcher 3. Ωστόσο, αυτό που κάναμε στο Cyberpunk 2077 ήταν να συμπυκνώσουμε σωστά το περιεχόμενο, διαγράφοντας την ενδιάμεση περιήγηση στην άγρια φύση.

Προφανώς στο The Witcher ήμασταν σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο με τεράστιες δασικές αποστάσεις μεταξύ μικρών και μεγάλων πόλεων όπως η Novigrad. Στο Cyberpunk 2077 όμως, το setting εστιάζεται κυρίως στην Night City. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σκηνικού. Είναι ουσιαστικά ο «πρωταγωνιστής» -αν θέλετε να το πείτε έτσι- του παιχνιδιού. Για τον λόγο αυτό ο χάρτης έπρεπε να γίνει πυκνότερος και πιο συμμαζεμένος, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την πόλη ζωντανή και αληθοφανή.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.