Η Ubisoft πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσει νέα genres και IPs

Ελπιδοφόρο το μέλλον της εταιρείας
23 Αυγούστου 2019 13:06
Η Ubisoft πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσει νέα genres και IPs

Με τις νέες τεχνολογίες και πλατφόρμες να αναδύονται στον ορίζοντα, η Ubisoft σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε μέσω του executive director Alain Corre, δείχνει να πιστεύει πως αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να δημιουργήσει νέα genres και IPs.

Ο Corre μιλώντας στο MCV, μεταφέρει πως η εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει τα στούντιό της, στοχεύοντας στη δημιουργία φρέσκων συλλογών από franchises που θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη της, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει την υποστήριξη στα υπάρχοντα

Είναι όντος μεγάλη πρόκληση, διότι χρειαζόμαστε αρκετά ταλέντα ώστε να γίνει πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να προσλαμβάνουμε ταλαντούχους ανθρώπους στην επόμενη πενταετία, εμπλουτίζοντας τα στούντιό μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι fans που υποστηρίζουν τα franchise μας όπως το Assassin’s Creed ή το Ghost Recon θα συνεχίσουν να το κάνουν.

 

Υπάρχουν αρκετές αναδυόμενες νέες τεχνολογίες. Τo PC εξακολουθεί να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και του χρόνου αναμένονται και οι κονσόλες επόμενης γενιάς. Η streaming τεχνολογία είναι εδώ και το cross play είναι επίσης κάτι που αναμένεται να ενθουσιάσει τους παίκτες. Νιώθουμε πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσομε νέα genres και IPs. Άλλωστε οι νέες αυτές τεχνολογίες ήρθαν για να μείνουν.

Τι θα θέλατε να δείτε από την Ubisoft; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: