Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερα gameplay πλάνα από το Cyberpunk 2077 

Το λεπτομερές βίντεο που θέλουμε έρχεται

Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερα gameplay πλάνα από το Cyberpunk 2077

Όσοι “διψάτε” για μία ακόμη δόση από τον μοναδικό κόσμο του Cyberpunk 2077, τότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολύ υπομονή. Η CD Projekt RED φαίνεται πως θέλει να μας δώσει μία ακόμη ματιά στον κόσμο του παιχνιδιού. Έτσι η Πολωνική ομάδα ανακοίνωσε πως στις 30 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ, θα αποκαλύψει ένα νέο βίντεο διάρκειας 15 λεπτών και θα μας δείξει τι ακριβώς έδειχνε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της Gamescom 2019. Θα μπορείτε να το δείτε είτε από το Twitch είτε από το Mixer.

Να περιμένετε πολλές πληροφορίες σχετικά με την σκέψη που κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις, πληροφορίες για την Pacifica, μία από της περιοχές της Night City – και ποικιλία από playstyles που θα μπορείτε να υιοθετήσετε όταν το Cyberpunk 2077 κυκλοφορήσει.

Αυτά είναι λίγα από τα πράγματα που θα δείτε στο νέο βίντεο που θα παρουσιάσει η ομάδα στις 30 Αυγούστου. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Cyberpunk 2077, αλλά και με τις εξελίξεις της Gamescom 2019. Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλιόυ 2020 για PS4, Xbox one και PC.

5 comment(s)