Monster Hunter World: Η Alloy του Horizon Zero Dawn εισβάλλει στο Iceborne expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα συνεργασία με το The Frozen Wilds DLC του παιχνιδιού
21 Αυγούστου 2019 20:32
Monster Hunter World: Η Alloy του Horizon Zero Dawn εισβάλλει στο Iceborne expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Iceborne expansion του Monster Hunter: World φαίνεται ότι θα είναι γιγαντιαίο με πολλά quests, εχθρούς και όπλα για τους κυνηγούς σας. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η Capcom έχει πραγματοποιήσει πολλές συνεργασίες με διάφορα παιχνίδια που έφερε ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στο παιχνίδι. Μια ακόμη τέτοια συνεργασία φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η εταιρία για το expansion του παιχνιδιού. Η ομάδα ανακοίνωσε πως η Alloy του αρκετά δημοφιλούς Horizon Zero Dawn θα εισβάλλει στο ψυχρό Iceborne expansion του Monster Hunter: World. Με μία μικρή λεπτομέρεια. Η χαρακτήρας θα είναι διαθέσιμη μόνο για την PS4 έκδοση του παιχνιδιού για αυτονόητους λόγους.

Αυτή η συνεργασία γίνεται για δεύτερη φορά, μιας και στο παρελθόν η μαχήτρια ξαναβρήκε τον δρόμο της στον κόσμο του δημοφιλούς RPG. Όμως, αυτή την φορά η συνεργασία αφορά το The Frozen Wilds DLC που όσοι το έχετε παίξει τότε γνωρίζετε πως έχει αρκετά κοινά με το Iceborne expansion του παιχνιδιού.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό βίντεο ανακοίνωσης. Το Monster Hunter World: Iceborne κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PS4 και PC. Η PC έκδοση έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2020.