Path Of Exile: Το επερχόμενο Blight expansion φέρνει το Tower-Defense

Μαζί με μπόλικο loot
21 Αυγούστου 2019 13:24
Path Of Exile: Το επερχόμενο Blight expansion φέρνει το Tower-Defense

Το 2013 το δημοφιλές free-to-play action role-playing παιχνίδι της Grinding Gear Games, Path Of Exile, κυκλοφόρησε στο PC, ενώ αργότερα κατέφθασε και στα Xbox One και PS4. Έκτοτε το studio συνέχισε αδιάληπτα την υποστήριξη, προσφέροντας στους fans αρκετά νέα expansions. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει το expansion «Blight» το οποίο ανακοίνωσε το στούντιο μέσω ενός νέου trailer, φέρνοντας το Tower-Defense.

Το Blight παρουσιάζει νέο storyline στο οποίο εμπλέκεται μία NPC χαρακτήρας με το όνομα Sister Cassia. Η ίδια θα αναθέσει στους παίκτες την αποστολή να εμποδίσουν την καταστροφική διαφθορά που έχει απλώσει τις ρίζες της σε όλο τον κόσμο. Για να αντιμετωπιστούν επαρκώς τα κύματα των εχθρών οι παίκτες θα πρέπει να κατασκευάσουν σύνθετες πολεμικές μηχανές. Θα ακολουθήσουν αρκετά events, που θα ανοίξουν την πρόσβαση σε καλύτερο loot. Το βραβείο γι’ αυτές τις μάχες θα είναι αντικείμενα που θα φέρουν το όνομα Oils και με αυτά οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν buff στον υπάρχον εξοπλισμό τους και να παράγουν νέα αντικείμενα για τον χαρακτήρα τους.  

Παραδοσιακά το νέο expansion θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές όπως την αναμόρφωση του the Atlas of Worlds, νέες class, skill tweaks καθώς και αρκετές επιδιορθώσεις που εστιάζουν στο league play.

Το Blight expansion θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Σεπτεμβρίου για PC και στις 9 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.