Τα Indies που θα υποδεχθεί το Nintendo Switch στους επόμενους μήνες [ΒΙΝΤΕΟ]

Trailers, trailers, trailers!
19 Αυγούστου 2019 16:58
Τα Indies που θα υποδεχθεί το Nintendo Switch στους επόμενους μήνες [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Nintendo στο πλαίσιο της Gamescom 2019 πραγματοποίησε μια ειδική παρουσίαση αποκλειστικά αφιερωμένη στα indie παιχνίδια που θα καταφθάσουν στην κονσόλα της. Δεκάδες indie παρέλασαν από την παρουσίαση και μάθαμε πότε θα έρθουν, είδαμε καινούργια trailers  και άλλα ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά. 

Μάθαμε ότι το Risk of Rain 2, το SUPERHOT, το Hotline Miami Cοllection, καθώς και το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios θα έρθουν στο Nintendo Switch

Δεν τελειώνουν εδώ όμως οι ανακοινώσεις βρείτε αναλυτικά παρακάτω τους τίτλους:

Το Freedom Finger της Wide Right Interactive είναι ένα μουσικό side scroller στα πρότυπα του Cuphead με τρελή καρτουνίστικη δράση σε 37 φρενήρη επίπεδα. Κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου. 

To The Touryst από την Shin'en θα σας ταξιδέψει σε εξοτικά νησιά, με σκοπό να εξερευνήσετε αρχαία μνημεία, να σκαρφαλώσετε σε βουνά και ορυχεία και να ανακαλύψετε τον κόσμο αυτού του action adventure παιχνιδιού, με το ιδιαίτερο εικαστικό. 

Το Skellboy της Umaiki Games είναι ένα action RPG όπου ακόμα και το χέρι και το πόδι του πρωταγωνιστή μπορούν να γίνουν όπλα και έρχεται στο Nintendo Switch στις 3 Δεκεμβρίου. 

Η frecle αναπτύσσει ένα πολύ ενδιαφέρον puzzle platformer που θα σας...ζαλίσει. Ο λόγος για το Youropa που αψηφά τους κανόνες της βαρύτητας και θυμίζει κάτι από Gravity Rush. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για το 2019. 

To Skater XL έρχεται στο Switch μέσα στο 2020, με σκοπό να σας βάλει στην κουλτούρα του skateboarding, με στυλ και simulation χειρισμό. 

Το Dungeon Defenders: Awakened αποτελεί τη νέα προσθήκη του διάσημου franchise της Chromatic Games. Η απόλυτη συνταγή action RPG και tower defense μηχανισμών επιστρέφει με 4-player split screen co-op. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει ως χρονική αποκλειστικότητα στις κονσόλες για λογαριασμό του Nintendo Switch τον Φεβρουάριο του 2020. 

Στο άμεσο μέλλον θα δούμε και τα εξής παιχνίδια να κυκλοφορούν στην υβριδική κονσόλα:

Blasphemous (Team17) – Sept. 10, 2019
Close to the Sun (Wired Productions) – 2019
Cat Quest II (PQube Limited) – Fall 2019
Spiritfarer (Thunder Lotus) – Spring 2020
Trine 4: The Nightmare Prince (Modus Games)
Creature in the Well (Flight School Studio) – Sept. 6
One Finger Death Punch 2 (Silver Dollar Games) – Dec. 2
Best Friend Forever (Alliance) – Feb. 14, 2020
PHOGS! (Coatsink) – Early 2020
WHAT THE GOLF? (Triband) – Winter 2019
KINE (Chump Squad) – 2019
HYPERCHARGE: Unboxed (Digital Cyber Cherries) – Winter 2019
Northgard (Shiro Games) – Sept. 26, 2019
Sparklite (Merge Games) – Fall 2019
Munchkin: Quacked Quest (Asmodee Digital) – Fall 2019

Τα υπόλοιπα trailer μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.