Rainbow Six Siege: 100 Operators, επόμενη γενιά και το πλάνο της Ubisoft

Ασταμάτητη η υποστήριξη από την γαλλική εταιρία
19 Αυγούστου 2019 12:06
Rainbow Six Siege: 100 Operators, επόμενη γενιά και το πλάνο της Ubisoft

Η Ubisoft δεν είναι άγνωστο πως προσπαθεί συνεχώς να εμπλουτίζει το Rainbow Six Siege με κατάλληλο και ανταγωνιστικό περιεχόμενο, έτσι ώστε οι παίκτες να συνεχίζουν να παραμένουν απασχολημένοι σε αυτό. Για παράδειγμα το ρόστερ των Operators συνεχίζει να αυξάνεται, με την Ubisoft να μην έχει σκοπό να σταματήσει. Σε συνέντευξη τους οι Wei Yue και Che Chou, Esports Director και Senior Director του τίτλου αντίστοιχα, μίλησαν για την μακροζωία και την αποδοχή του στα Esports:

Αλήθεια, ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα κρατήσει το παιχνίδι ζωντανό για δέκα και χρόνια. Θέλουμε να είμαστε εδώ σε δέκα χρόνια. Θέλουμε να φέρουμε στο παιχνίδι 100 Operators οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Δηλαδή, η εταιρία έχει σκοπό να φέρει 100 διαφορετικούς πράκτορες στο παιχνίδι, όπως επίσης να συνεχίσει την υποστήριξή του για πολλά χρόνια. Ήδη στο παρελθόν ο brand director, Alexandre Remy, δήλωσε πως δεν υπάρχουν σχέδια για sequel και πως κατά πάσα πιθανότητα ο τίτλος θα βρει τον δρόμο του και στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Ακόμη περισσότερη “σάλτσα” στην παραπάνω δήλωση έρχεται να βάλει ο Presentation Director, Alex Kirpazis, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με την κυκλοφορία του τίτλου στις επόμενες κονσόλες απάντησε.

Είμαστε εδώ για να μείνουμε για αρκετό διάστημα, έτσι θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι σε όσους το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι.

Άρα το Rainbow Six Siege θα συνεχίζει να υφίσταται για πολλά χρόνια στην αγορά και θεωρείται σχεδόν δεδομένο πώς μεταφερθεί και στις επόμενες κονσόλες. Το πλάνο της Ubisoft -τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενά της- φαίνεται να είναι μεγάλο και έτοιμο για το μακροπρόθεσμο διάστημα.