Διέψευσε η Nintendo τις ανταλλαγές Switch με το νέο μοντέλο [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ανταλλαγής
18 Αυγούστου 2019 11:55
Διέψευσε η Nintendo τις ανταλλαγές Switch με το νέο μοντέλο [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Nintendo σε επίσημη ανακοίνωσή της στο The Verge διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ύπαρξη ενός προγράμματος ανταλλαγής Switch. Η ανακοίνωση της εταιρίας έχει ως εξής:

Δεν έχουμε κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής. Θέλουμε πάντα οι παίκτες του Nintendo Switch να απολαμβάνουν την κονσόλα τους και οτιδήποτε τους εμποδίζει, τους ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσουν με το τμήμα υποστήριξης. 

Ακολουθεί η αρχική δημοσίευση παρακάτω.


Ευχάριστα νέα για τους κατόχους που αγόρασαν πρόσφατα μια κονσόλα Nintendo Switch, καθώς η Nintendo αλλάζει τις κονσόλες με το νέο μοντέλο που έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Συγκεκριμένα, όσοι αγόρασαν το Switch μετά τις 17 Ιουλίου, πλέον θα έχουν την δυνατότητα να την αλλάξουν δωρεάν με το νέο ανανεωμένο μοντέλο, πληρώνοντας μόνο το κόστος αποστολής και ασφάλειας.

Η είδηση έρχεται από τον χρήστη του Reddit u/DarthMewtwo, με το Polygon να το επιβεβαιώνει μέσα από επικοινωνία που είχε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας. Ωστόσο, δεκτές προς ανταλλαγή θα γίνουν αυστηρά οι κονσόλες που είναι αγορασμένες μετά τις 17 Ιουλίου και δεν θα αφορά τις limited edition versions ή κάποιο παλαιότερο μοντέλο, παρά μόνο εκείνο με την βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.

Η ίδια η Nintendo δεν έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις, ενώ προς το παρόν η προσφορά ισχύει για Αμερική και Καναδά.