Οδηγός έπαιζε Pokémon GO σε οκτώ διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα! (pics)

Gotta catch 'em all;
17 Αυγούστου 2019 17:59
Οδηγός έπαιζε Pokémon GO σε οκτώ διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα! (pics)

Το Pokémon GO είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα mobile παιχνίδια που εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο έχουν ασχοληθεί με αυτό. Τώρα, ένα περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες που αφορά έναν οδηγό από την Ουάσινγκτον, ο οποίος έπαιζε Pokémon GO σε οκτώ (!) διαφορετικά τηλέφωνα καθώς…οδηγούσε.

Ο Sgt. Kyle Smith από την πολιτεία της Ουάσινγκτον ανακάλυψε αυτό τον οδηγό στην άκρη του δρόμου παίζοντας σε οκτώ διαφορετικά τηλέφωνα ταυτόχρονα. Ο συνάδελφός του Rick Johnson, μοιράστηκε αυτό το περιστατικό μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης και μιας φωτογραφίας από το αυτοκίνητο. Στην φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς, απεικονίζεται ένας μπλε πίνακας από αφρολέξ για να κρατάει τα τηλέφωνα μαζί.

Σε μεταγενέστερα tweets, ο Johnson αναφέρει πως ο ο συνάδελφός του δεν είδε τον οδηγό να παίζει Pokémon GO την ώρα που οδηγούσε και οπότε ο αστυνομικός του υπενθύμισε να μην αποσπάται στη θέση του συνοδηγού, εκτός και εάν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια άλλη στιγμή δεν οδηγούσε και έπαιζε ταυτόχρονα, μιας και η ειδική βάση που κατασκεύασε ήταν για αυτήν την περίσταση. 

Δείτε παρακάτω το tweet και την εικόνα από το αυτοκίνητο:

Tags: