Apex Legends: Παίκτες συνεργάζονται μεταξύ τους στο νέο Solo Mode - Εξαγριωμένη η κοινότητα

Επίσης αντιδρούν στα πανάκριβα νέα όπλα
16 Αυγούστου 2019 10:37
Apex Legends: Παίκτες συνεργάζονται μεταξύ τους στο νέο Solo Mode - Εξαγριωμένη η κοινότητα

Το νέο mode του Apex Legends το οποίο κατέφθασε μαζί με το Iron Crown event, έχει μια παραδοσιακή battle δομή, στην οποία 60 παίκτες ρίχνονται στην αρένα και μπορεί να επιβιώσει μόνο ένας. Θεωρητικά ο καθένας είναι για τον εαυτό του. Όπως αποδείχτηκε όμως αρκετοί παίκτες έκαναν ομάδες πριν την έναρξη του ματς κάνοντας συνεργασίες μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό κύκλο.

Αρκετές αναφορές στο Reddit κατέδειξαν το γεγονός, το οποίο έδινε τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους που έπαιζαν δίκαια. Όπως ανακάλυψε το Eurogamer είναι σχετικά εύκολο να κάνει queuing up κάποιος την ίδια στιγμή με ένα φίλο του ώστε να καταλήξουν να παίξουν μαζί. Είχαν μάλιστα τη δυνατότητα να το κάνουν τουλάχιστον 4-5 φορές.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έκανε τους fans να παραπονεθούν. Κύμα παραπόνων όπως φαίνεται έχει κατακλύσει τα forums εξαιτίας των ακριβών όπλων που εισήχθησαν με το Iron Crown event. το Raven's Crown axe για παράδειγμα ισοδυναμεί σε κανονικό κόστος $170 σύμφωνα με το Kotaku.

Το αν η Respawn θα απαντήσει με περιορισμούς στα νέα solos ή στο matchmaking, μένει να το δούμε. Το Apex Legends κυκλοφορεί για τα PS4, Xbox One και PC.

Tags: