Diablo III: Η Season 18 έρχεται στις 23 Αυγούστου

Και φέρνει το Season of the Triune
16 Αυγούστου 2019 09:58
Diablo III: Η Season 18 έρχεται στις 23 Αυγούστου

Η αδιάλειπτη υποστήριξη της Blizzard στο δημοφιλές hack-and-slash dungeon crawler Diablo III υποδέχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου τη 18η Season που φέρνει το όνομα "Season of the Triune". Μαζί της φέρνει αρκετά νέα cosmetic rewards, νέα journey rewards, όπως επίσης την ευκαιρία για συμμετοχή σε νέους seasonal conquests. Η πιο σημαντική βέβαια προσθήκη είναι το Haedrig’s Gift που παρέχει στους χαρακτήρες τα νέα σετ, όταν φυσικά ολοκληρωθεί το Season Journey.

Ενδιαφέρων παρουσιάζει το Armor of Akkhan του Crusader’s set που έχει άρωμα και εμφάνιση κλασικού World of Warcraft, καθώς και η Embodiment of the Marauder του Demon Hunter. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε εκείνοι που θέλουν να ξετυλίξουν περαιτέρω κουβάρι της ιστορίας, καθώς το Season of the Triune παρέχει ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο του παζλ. Το “Triune” για παράδειγμα κάνει αναφορά για μια αρχαία αίρεση που δημιουργήθηκε από τους Prime Evils of the Burning Hell.

Η Season 18 θα ξεκινήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 23 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Season 18 πατήστε εδώ.

Tags: