Ακυρώνεται η αναβάθμιση γραφικών του Minecraft

Παρελθόν το Super Duper Graphics Pack
14 Αυγούστου 2019 11:57
Ακυρώνεται η αναβάθμιση γραφικών του Minecraft

Πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της E3 2017, η Mojang είχε κάνει γνωστό πως θα αναβάθμιζε τα γραφικά του Minecraft με το Super Duper Graphics Pack.

Πρόκειται για ένα προαιρετικό πακέτο επέκτασης που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μαζί με το Better Together update και το Xbox One X. To Super Duper Graphics Pack θα εμπλούτιζε τον τεχνικό τομέα του τίτλου με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως dynamic shadows, directional lighting και edge highlighting, ανανεώνοντας ριζικά την εμφάνιση του πασίγνωστου παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer αποκάλυψης του πακέτου.

Τελικά, το Super Duper Graphics Pack δεν κυκλοφόρησε το 2017 και έλαβε καθυστέρηση για το επόμενο έτος, χωρίς να υπάρχουν πολλές ενημερώσεις από τότε. Τώρα, μέσα από μια νέα δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του Minecraft έγινε γνωστό πως η ανάπτυξη του Super Duper Graphics Pack σταμάτησε. Η Mojang εξήγησε πως η αναβάθμιση αποδείχθηκε αρκετά τεχνικά περίπλοκη για να υλοποιηθεί όπως σχεδίαζε και το στούντιο δεν ήταν ικανοποιημένο με την απόδοση του παιχνιδιού στις διάφορες πλατφόρμες. Παρ’ όλα’ αυτά, η ομάδα τόνισε ότι πλέον ψάχνει νέους τρόπους να αναβαθμίσει την εμφάνιση του Minecraft.