Το Destroy All Humans! έρχεται με δύο συλλεκτικές εκδόσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

…αν είσαι λάτρης της σειράς σίγουρα αξίζει μια ματιά
13 Αυγούστου 2019 10:46
Το Destroy All Humans! έρχεται με δύο συλλεκτικές εκδόσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Πάει αρκετός καιρός που ανακοινώθηκε το remake του Destroy All Humans! και με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για την επόμενη χρονιά, η THQ Nordic που είναι ο publisher, αλλά και η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Black Forest Games, αποκάλυψαν τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του.

Η πρώτη ονομάζεται DNA Collector’s Edition και έρχεται με το παιχνίδι, μια Crypto’N’Cow φιγούρα, ένα keychain, κάποιες λιθογραφίες, ένα stress toy, το premium box, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε και μερικά in-game Crypto skins. Το κόστος αυτής της συλλεκτικής έκδοσης ανέρχεται στα $149.99.

Η δεύτερη έκδοση ονομάζεται Crypto-137 Edition και εμπεριέχει ότι και η DNA Collector’s Edition, αλλά και μερικά επιπλέον καλούδια. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και να έχει μεγαλύτερη αξία σε τιμή, είναι η μεγάλη φιγούρα του Crypto που κρατάει την Γη. Μαζί με την εν λόγω συλλεκτική θα αποκτήσετε και μια τσάντα με τον Crypto, με την τιμή της να ανέρχεται στα $399.99.

Το Destroy All Humans! θα κυκλοφορήσει του χρόνου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Δείτε τα δύο βίντεο με τις συλλεκτικές εκδόσεις παρακάτω.