Τελικά το νέο Nintendo Switch φαίνεται πως έχει και καλύτερη οθόνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το συγκριτικό βίντεο μεταξύ των δύο εκδόσεων της κονσόλας
11 Αυγούστου 2019 12:04
Τελικά το νέο Nintendo Switch φαίνεται πως έχει και καλύτερη οθόνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως σας ενημερώσαμε, μέσα στον Αύγουστο η Nintendo έκανε γνωστό πως το αρχικό Nintendo Switch θα αναβαθμιστεί. Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο θα είναι σχεδόν ολόιδιο με το παλιό, με την μόνη αξιοσημείωτη διαφορά να εντοπίζεται στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά το νέο Nintendo Switch θα έχει και ελαφρώς καλύτερη οθόνη, όπως μεταφέρει ο YouTuber Kevin Kenson που είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει το νέο μοντέλο πριν την κυκλοφορία του.

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, ειδικό εξοπλισμό ανακάλυψε πως το νέο Nintendo Switch εκπέμπει 318 nits φωτεινότητας, την ώρα που το παλιό μοντέλο φτάνει τα 291 nits. Επιπροσθέτως, το white balance της νέας οθόνης είναι 6757. Αυτό σημαίνει πως έχει θερμότερα χρώματα σε σχέση με την τιμή των 7200 της παλιάς οθόνης, προσεγγίζοντας περισσότερο τα φυσικά χρήματα και το white balance του 6500. Τέλος, η οθόνη του νέου Nintendo Switch είναι και πέντε βαθμούς πιο δροσερή κατά τη λειτουργία της.

Μπορείτε να δείτε το συγκριτικό βίντεο παρακάτω. Το πιθανότερο είναι πως η Nintendo άλλαξε προμηθευτή για το panel του νέου Nintendo Switch και εκεί οφείλονται αυτές οι διαφορές.