Το A Way Out σημειώνει 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Hazelight Studio θέλει να μας τρελάνει στο μέλλον
09 Αυγούστου 2019 16:46
Το A Way Out σημειώνει 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Περιχαρείς είναι οι developers στο Hazelight Studio μετά τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά τις πωλήσεις του co-op πονήματός τους, A Way Out. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου του 2018 και όπως αποδείχτηκε έκανε απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία, σημειώνοντας μέχρι σήμερα 2 εκατομμύρια πωλήσεις. Το A Way Out υπάγεται στο πρόγραμμα EA Originals και είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι δυο παιχτών από τον ιδιαίτερο και «θορυβώδη» δημιουργό Josef Fares, ο οποίος στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το Brothers: A Tale of Two Sons. Το στούντιο ανακοίνωσε στο Twitter το χαρμόσυνο νέο, ευχαριστώντας τους fans.

Δυστυχώς στο tweet το στούντιο δεν μοιράστηκε πολλά πράγματα για τον επόμενο τίτλο που ετοιμάζει. Δήλωσε μόνο πως θα είναι κι αυτός co-op φύσης κι ότι ανυπομονούν να «τρελάνουν» το κοινό όταν τον παρουσιάσουν. Παράλληλα, σε μια συζήτηση που είχε στο Eurogamer, ο Fares μίλησε για την EA λέγοντας:

Ναι είμαστε με την EA. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ υποστηρικτική. Δεν με νοιάζει με ποιον publisher δουλεύω. Όποιος και να ήταν, για μένα είναι το ίδιο. Εγώ δουλεύω ως εξής: Σέβομαι την οικονομική στήριξη που μου παρέχει, όμως κανένας δεν ανακατεύεται με το όραμά  μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Στην EA το γνωρίζουν και μάλιστα είναι πολύ υποστηρικτικοί.

Το A Way Out κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC. Εδώ μπορείτε αν επιθυμείτε να ρίξετε μια ματιά στο review των Unboxholics.