Το Borderlands 3 θα έχει δυο graphical options στο PS4 Pro

Και θα υποστηρίζει HDR
08 Αυγούστου 2019 09:00
Το Borderlands 3 θα έχει δυο graphical options στο PS4 Pro

Το Borderlands 3 απέχει μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του και η Gearbox έσπευσε μιλώντας στο PlayStation Blog να μοιραστεί με το κοινό μερικές τεχνικές πληροφορίες που αφορούν τους κατόχους της αναβαθμισμένης κονσόλας της Sony, PlayStation 4 Pro. Συγκεκριμένμα, το παιχνίδι θα έρθει με 4K ανάλυση και HDR υποστήριξη.

Όσοι έχουν παίξει κάποιο παιχνίδι στο PS4 Pro, πάνω κάτω ξέρουν τι να περιμένουν. Πιο συγκεκριμένα το στούντιο ανέφερε ότι στις ρυθμίσεις των γραφικών, οι παίκτες θα έχουν δυο επιλογές. Η πρώτη θα ευνοεί την απόδοση αυξάνοντας τα frames per second, ρίχνοντας όμως την ανάλυση και στη δεύτερη θα ευνοείται η ανάλυση αλλά το framerate θα κλειδώνει στα 30fps. Η Gearbox μιλώντας για του παίκτες που έχουν 1080p Full HD τηλεόραση είπε:

Μια ενδιαφέρουσα σημείωση είναι πως όταν οι παίκτες επιλέξουν το mode που ευνοεί την ανάλυση έχοντας μια τηλεόραση που υποστηρίζει μόνο μέχρι 1080p , το παιχνίδι θα κάνει supersample την μεγαλύτερη ανάλυση, κάνοντας χρήση το hardware της κονσόλας. Εξαιτίας αυτού η 1080p εικόνα θα δείχνει με καλύτερη ευκρίνεια απ’ ότι συνήθως στο PS4 Pro.

Όσοι από την άλλη αναρωτιούνται πως θα παίζει το Bordelands 3 στο Xbox One X, η Gearbox έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι επίσης το παιχνίδι και στην κονσόλα της Microsoft θα υποσιτίζει 4K ανάλυση. Στο PC ωστόσο οι παίκτες θα απολαύσουν τη μέγιστη οπτική εμπειρία του παιχνιδιού, αν φυσικά διαθέτουν το απαιτούμενο hardware.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.