Το Rocket League θα αφαιρέσει τα Loot Boxes

Μέχρι το τέλος του έτους
07 Αυγούστου 2019 12:41
Το Rocket League θα αφαιρέσει τα Loot Boxes

Η ομάδα ανάπτυξης Psyonix, μέσα από ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, αποκάλυψε πως σκοπεύει να αφαιρέσει τα loot boxes από το Rocket League. Συγκεκριμένα, ο τίτλος που κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 και παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, θα υποδεχθεί ένα νέο σύστημα που θα θυμίζει το Fortnite: Save the World.

Αργότερα μέσα στο έτος, λοιπόν, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ακριβώς τι αγοράζουν όταν ξοδεύουν χρήματα στο παιχνίδι, αντί για τα μέχρι τώρα Crates που ο παράγοντας τύχη καθόριζε τα αντικείμενα που λάμβαναν. Η Psyonix δήλωσε πως αφαιρεί όλα τα επί πληρωμή randomized Crates με στόχο να προσφέρει σε όλους τους παίκτες ανά τον κόσμο την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και μετά από αυτή την αλλαγή το Rocket Pass Premium, DLC αυτοκίνητα και eSports αντικείμενα.

Για την ιστορία, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού εξαγοράστηκε από την Epic Games τον Μάιο. H μετάβαση σε ένα σύστημα που θυμίζει το Fortnite είναι αναμενόμενη λοιπόν, ειδικά σε μια εποχή που οι gamers δεν βλέπουν με ιδιαίτερα θετικό μάτι τα loot boxes.