Το Borderlands 2 έχει πουλήσει 22 εκατομμύρια μέχρι σήμερα

Η Take-Two περιμένει πολλά από το τρίτο κεφάλαιο
06 Αυγούστου 2019 10:53
Το Borderlands 2 έχει πουλήσει 22 εκατομμύρια μέχρι σήμερα

Η publishing εταιρία Take-Two, μητρική της 2K που είναι η εκδότρια της σειράς Borderlands, αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μάθαμε μερικά νέα στατιστικά για την εμπορική πορεία της σειράς Borderlands μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα, οι πωλήσεις του Borderlands 2 ανέρχονται πλέον στα 22 εκατομμύρια και οι συνολικές πωλήσεις του franchise στα 48 εκατομμύρια. Τον Μάιο οι πωλήσεις του δεύτερου κεφαλαίου της σειράς έφταναν τα 20 εκατομμύρια και οι συνολικές πωλήσεις του franchise μόλις τα 43 εκατομμύρια.

Η ραγδαία άνοδος των τελευταίων μηνών σίγουρα οφείλεται στην επερχόμενη κυκλοφορία του Borderlands 3 και η Take-Two περιμένει πολλά από τον τίτλο της Gearbox. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο CEO της εταιρίας, Strauss Zelnick, δήλωσε:

Νομίζω πως αυτή η αύξηση των πωλήσεων αντανακλά το γεγονός πως το Borderlands IP είναι δυνατότερο από ποτέ, παρόλο που έχουν περάσει οχτώ χρόνια από την τελευταία του κυκλοφορία.

Πιστεύω πως υπάρχει μια νέα γενιά καταναλωτών που είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη για την σειρά Borderlands. Αυτός είναι θετικός οιωνός, καθώς πλησιάζουμε την κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Θα δούμε πως θα τα πάει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλά.

Το Borderlands 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Epic Games Store στις 13 Σεπτεμβρίου. Μελλοντικά ο τίτλος θα καταφθάσει και στο Google Stadia.