Call of Duty: Modern Warfare | Οι δημιουργοί μιλούν για το ενδεχόμενο ενός battle royale mode

Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία
05 Αυγούστου 2019 14:54
Call of Duty: Modern Warfare | Οι δημιουργοί μιλούν για το ενδεχόμενο ενός battle royale mode

Μετά την αποκάλυψη του multiplayer mode  του πολυαναμενόμενου reboot του Call of Duty: Modern Warfare την 1η Αυγούστου, η Activision μοιράστηκε με του fans αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το 20v20 mode, αλλά και την αφαίρεση του mini-map που έφερε διαμάχη ανάμεσα στην κοινότητα. Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκέινοι που αναρωτήθηκαν αν το νέο Call of Duty θα συμπεριλαμβάνει κάποιο battle royale mode.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο IGN ο design director του παιχνιδιού, Joe Cecot, μίλησε σχετικά γι’ αυτό λέγοντας:

Στόχος μας είναι ένα αυθεντικό, λιτό Modern Warfare με ρεαλιστικά όπλα. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ειλικρινά θέλουμε να επαναφέρουμε το Modern Warfare σε αυτό που ήταν και να κρατήσουμε την εμπειρία ανόθευτη. Σαφώς μας ενθουσιάζει η ιδέα ενός τέτοιου mode μεγάλου αριθμού παικτών, όμως προς το παρόν εστιάζουμε στον πυρήνα του multiplayer.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2019 για PS4, Xbox One και PC και θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ Xbox One και PS4, αλλά και μεταξύ PC και κονσόλων.