Το Control θα έχει διάρκεια 10 με 15 ώρες

Και δεν θα συμπεριλαμβάνει New Game+
03 Αυγούστου 2019 16:21
Το Control θα έχει διάρκεια 10 με 15 ώρες

Ο διευθυντής επικοινωνιών της Remedy Entertainment, Thomas Puha, μιλώντας πρόσφατα στο IGN σχετικά με το επερχόμενο Control, απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των fans, συμπεριλαμβανομένου το πόσο περίπου θα διαρκεί ο τίτλος. Ο Puha δήλωσε πως είναι δύσκολο να δώσει μια γρήγορη απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ωστόσο, είπε πως ο μέσος όρος από τους ανθρώπους που έπαιξαν το campaign του παιχνιδιού μέσα στο στούντιο κυμαίνεται στις 10 με 15 ώρες.

Σε μερικούς παίκτες που ήθελαν να εξερευνήσουν τα πάντα, να κάνουν κάθε side-mission, να βρουν όλα τα collectables που αφορούν το lore, να συμπληρώσουν όλα τα Bureau Alerts κ.ο.κ, τους πήρε μέχρι και 20 ώρες.

Επίσης πρόσθεσε πως τα μελλοντικά προγραμματισμένα expansions θα επιμηκύνουν τη διάρκεια του playthrough. Ενώ παράλληλα, το photo mode είπε πως θα προτεθεί και αυτό μετά το λανσάρισμα του τίτλου, όταν η ομάδα θα έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα.  

Σχετικά με τη μη συμπερίληψη New Game+ ο Puha είπε:

Είναι κάτι που το συζητήσαμε αρκετά. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι τεχνικής φύσεως περιορισμοί στον σχεδιασμό, όπως επίσης και έλλειψη πόρων για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Το Control αναμένεται να κυκλοφορίσει για τα PS4, Xbox One και PC στις 27 Αυγούστου.