Ο δημιουργός του Assassin’s Creed έχει πολλές νέες ιδέες για παιχνίδια

Που επιθυμεί κάποια στιγμή να πραγματοποιήσει
02 Αυγούστου 2019 12:00
Ο δημιουργός του Assassin’s Creed έχει πολλές νέες ιδέες για παιχνίδια

Ο δημιουργός του δημοφιλούς franchise Assassin’s Creed, Patrice Desilets, αν μη τι άλλο έχει αρκετές ιδέες. Σε μια συνέντευξή του στο GI.biz είπε ότι κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού του, Ancestors: The Humankind Odyssey, έχει αμέτρητες ακόμα ιδέες για άλλα παιχνίδια. Μερικές από αυτές τις ιδέες του είναι πολύ προσωπικές.

O Desilets, ως υπεύθυνος του ανεξάρτητου στούντιο Panache Digital Games, σκοπεύει όπως λέει κάποια στιγμή να δημιουργήσει παιχνίδια τα οποία θα λαμβάνουν μέρος σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Η Panache προς το παρόν έχει και ένα άλλο IP με το οποίο ασχολούμαστε και που λέγεται 1666 Amsterdam. Ωστόσο, έχω το δικό μου προσωπικό πορτφόλιο ιδεών, οι οποίες δεν διαδραματίζονται στο παρελθόν. Κάποια στιγμή σκοπεύουμε να φτιάξουμε παιχνίδια τα οποία θα διαδραματίζονται στο μέλλον, στη πραγματικότητα ή σε έναν φανταστικό κόσμο. Επιπλέον, έχω μια συγκεκριμένη ιδέα για ένα παιχνίδι που αφορά το πώς επιβίωσε ο πατέρας μου στον σεισμό της Αϊτής το 2010. Είναι μια ιστορία που θέλω να μοιραστώ.

Συμπληρώνοντας, ο Desilets είπε πως δεν έχει πλάνα να κάνει AAA παιχνίδια γιατί η Panache Digital Games είναι ένα στούντιο με μόλις 35 άτομα. Παράλληλα, ειπώθηκε ότι η ομάδα θα εργαστεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά παιχνίδια. Επίσης, ο ίδιος αναφέρθηκε στις προσδοκίες του κοινού για το Ancestors: The Humankind Odyssey, ως το επόμενο παιχνίδι από τον δημιουργό του Assassin’s Creed, λέγοντας:   

Υπάρχει κατανόηση ανάμεσα σε μένα και την ομάδα μου. Αν το παιχνίδι δεν βγει καλό το φταίξιμο θα το πάρω επάνω μου. Συνεπώς, εγώ παίρνω τις τελικές αποφάσεις. Στην Panache δεν υπάρχει δημοκρατία, ωστόσο είμαι δεκτικός σε συζήτηση και νέες ιδέες.

Μπορείτε αν επιθυμείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.