Cyberpunk 2077: Ο Johnny Silverhand ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα του Keanu Reeves

Δεν επιλέχθηκε τυχαία λέει ο Marcin Blacha
30 Ιουλίου 2019 20:00
Cyberpunk 2077: Ο Johnny Silverhand ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα του Keanu Reeves

Διόλου τυχαία όπως φαίνεται ήταν η επιλογή του ηθοποιού Keanu Reeves να ενσαρκώσει τον Johnny Silverhand στο πολυαναμενόμενο πόνημα της CD Projekt RED, Cyberpunk 2077. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Xbox: The Official Magazine, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Marcin Blacha είπε τα εξής για τον ηθοποιό:

Όταν είμασταν στη διαδικασία να επιλέξουμε τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Johnny Silverhand, δε σκεφτόμασταν με βάση το ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος celebrity. Θέλαμε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ χαρακτήρα και ηθοποιού. Δεδομένου του backstory του Silverhand που τον θέλει ως ένα στρατιωτικό λιποτάκτη, όπου ένα τραγικό γεγονός έκλεψε τον έρωτα της ζωής του, η μελαγχολική ενέργεια που βγάζει ο Keanu, ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε. Είναι ένα σπουδαίος ηθοποιός που σίγουρα θα βάλει το δικό του λιθαράκι, εμπλουτίζοντας με τη δυναμική του προσωπικότητα τον χαρακτήρα.

Ξέροντας ήδη ότι ο Johnny ζει στο 2077 ως ψηφιακό εμφύτευμα στο κεφάλι της V, είπε συγκρίνοντας τους δυο χαρακτήρες:

Ο Johnny είναι ένα σύμβολο και ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας, όπως άλλωστε είναι με τον δικό της τρόπο και η V. Μπορεί να είναι και οι δυο θερμοκέφαλοι, όμως πιστεύω ότι έχουν αρκετά να μάθουν ο ένας από τον άλλον.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου του 2020 για PS4, Xbox One και PC.