Ο Ninja ετοίμασε βιβλίο που θα σας κάνει καλύτερους gamers

Ο πασίγνωστος streamer έγραψε “τον απόλυτο gaming οδηγό”
30 Ιουλίου 2019 11:49
Ο Ninja ετοίμασε βιβλίο που θα σας κάνει καλύτερους gamers

Ο Tyler "Ninja" Blevins είναι ένας από τους δημοφιλέστερους gamers όλων των εποχών και σίγουρα όπως αποδεικνύει και η eSports ιστορία του, είναι και ιδιαίτερα ικανός στα video games. Τώρα, ο 28χρονος streamer θέλει να μεταβιβάσει τις γνώσεις του και έτσι ετοιμάζει το δικό του βιβλίο. Ο λόγος γίνεται για το Ninja: Get Good | My Ultimate Guide to Gaming, το οποίο θέλει να σας κάνει καλύτερους παίκτες.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο του Ninja υπόσχεται να σας μάθει πως να φτιάξτε ένα gaming PC και τι εξοπλισμό να προτιμήσετε, πως να κάνετε προπόνηση με νόημα, πως να αναπτύξετε στρατηγικές, πως να βελτιώσετε τις αισθήσεις σας στα παιχνίδια, πως να μαζέψετε μια σωστή ομάδα, πως να κάνετε stream με skill, πως να σχηματίστε μια online κοινότητα και πολλά ακόμη.

Το βιβλίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 20 Αύγουστο και μπορείτε να προβείτε σε προ-παραγγελία μέσα από το Penguin Random House. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ninja ετοιμάζει και άλλα δύο βιβλία, τα Ninja Notebook και Ninja: The Most Dangerous Game.

Tags: