Το Infliction έρχεται να στοιχειώσει τα PS4, Xbox One και Switch [BINTEO] 

Μέσα στο 2019

Το Infliction έρχεται να στοιχειώσει τα PS4, Xbox One και Switch [BINTEO]

Μετά την κυκλοφορία του το 2018 στο PC, το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Infliction έρχεται να στοιχειώσει και τις κονσόλες. Η Caustic Reality και η Blowfish Studios έδωσαν στα φώτα τις δημοσιότητας ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας πως το πόνημά τους θα καταφθάσει στο PS4, Xbox One και Switch μέσα στο 2019. Το παιχνίδι καλεί τον παίκτη σε ένα interactive εφιαλτικό σκηνικό, στο σπίτι μιας άλλοτε χαρούμενης οικογένειας, στο οποίο θα πρέπει να επιβιώσει από μια φρικιαστική οντότητα και να ανακαλύψει το μυστήριο που κρύβει.

Ο ιδρυτής και mission designer της Blowfish Studios έκανε σχετική δήλωση λέγοντας:

Το Infliction εξερευνά του φόβους μου που εκδηλώθηκαν όταν ξεκίνησα μαζί με τη σύζυγό μου την οικογένειά μας. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια τρομακτική εμπειρία θεμελιωμένη με ρεαλιστικά προβλήματα που πιθανώς θα βρουν αντίκρισμα στους παίκτες. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία στις κονσόλες μέσα στον χρόνο, ώστε να τρομάξω ακόμα περισσότερους.

Το Infliction θα έρθει μέσα στο έτος για PS4, Xbox One και Switch στην τιμή των €17.99. Δείτε το εν λόγω trailer στον ακόλουθο player.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load