Home Sweet Home Episode II: Ο φρικαλέος horror τίτλος έρχεται στα PC μέσα στο έτος [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το teaser trailer
28 Ιουλίου 2019 12:49
Home Sweet Home Episode II: Ο φρικαλέος horror τίτλος έρχεται στα PC μέσα στο έτος [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τις ανατριχιαστικές στιγμές του Home Sweet Home το 2017 με το πρώτο μέρος, το Ταϊλανδέζικο στούντιο Yggdrazil Group έρχεται να στοιχειώσει τις νύχτες μας ξανά με το Home Sweet Home Episode II. Συγκεκριμένα, το στούντιο δηλώνει έτοιμο και έτσι αποκάλυψε πως ο νέος του τίτλος θα έρθει στο PC μέσα στο 2019.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για ένα first-person horror game εμπνευσμένο από τη λαογραφία και τη μυθολογία της χώρας, το οποίο καλεί τον παίκτη να λύσει puzzles και να αντιμετωπίσει φρικιαστικές δαιμονικές οντότητες. Ο Tim ψάχνοντας για την αγνοούμενη γυναίκα του φτάνει σε ένα χωριό, όπου δαιμονικά πνεύματα φαίνεται να έχουν επηρεάσει τους κατοίκους του. Εκτός ότι θα πρέπει σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον να βρει στοιχεία για εκείνη, θα πρέπει ταυτόχρονα να παλέψει για την ίδια του τη ζωή.   

     

Το Home Sweet Home Episode II θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC. Για κονσόλες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι, όμως αν αναλογιστούμε πως το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε για PS4 και Xbox One, προφανώς είναι θέμα χρόνου. Δείτε το teaser trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.

Tags: