Η επανέκδοση του DOOM του 1993 απαιτεί ίντερνετ για να παίξετε – Η κοινότητα αντιδρά με memes

Υπόσχεται να το διορθώσει η Bethesda
28 Ιουλίου 2019 11:49
Η επανέκδοση του DOOM του 1993 απαιτεί ίντερνετ για να παίξετε – Η κοινότητα αντιδρά με memes

Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε για την άφιξη των Doom, Doom II και Doom 3 σε κονσόλες και smartphones. Ωστόσο, το launch τους δεν ήταν και το ομαλότερο, καθώς οι επανεκδόσεις των κλασσικών τίτλων φέρνουν μια αμφιλεγόμενη αλλαγή που προκάλεσε αντιδράσεις από την κοινότητα. Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσεις να παίζεις είναι απαραίτητο να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο και να δημιουργήσεις ή να συνδέσεις έναν Bethesda.net λογαριασμό.

Οι χρήστες επισήμαναν πως αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό, γιατί μπορεί για παράδειγμα ένα κάτοχος Nintendo Switch να μην έχει παντού πρόσβαση στο Internet, αφού η κονσόλα είναι και φορητή. Από την άλλη, πολλοί τόνισαν πόσο ειρωνικό είναι ένα παιχνίδι του 1993 να χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η Bethesda υποσχέθηκε ήδη πως σκοπεύει να το διορθώσει αυτό, κάνοντας την προσθήκη Bethesda.net λογαριασμού προαιρετική μόνο για όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν διάφορα ψηφιακά καλούδια. Ακολουθεί η ανάρτηση της εταιρίας.

Βέβαια, αυτό δεν σταμάτησε τους gamers από το να ξεκινήσουν τα ξεκαρδίστηκα memes που κατέκλισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα.